Onze website gebruikt functionele en analytische cookies. Meer informatie

News hero
Home » Nieuws

Nieuws

14-06-2024

Justice & Peace presenteert het Samen Hier community sponsorship model op het jaarlijkse congres “Van Migratie Tot Participatie”

In mei 2024 presenteert Justice & Peace een workshop en bood inzichten in hoe burgerparticipatie kan worden aangemoedigd in de ondersteuning en opvang van mensen met een vluchtelingenachtergrond door middel van community sponsoring.

Lees meer
30-04-2024

Opkomen voor vrijheid van meningsuiting

Justice & Peace staat pal voor vrijheid van meningsuiting en bescherming van bedreigde journalisten en kunstenaars. Lees het artikel en vind hun verhalen in het licht van de Internationale Dag van de Persvrijheid 2024.

Lees meer
14-03-2024

In gesprek over migratie & mensenrechten: Een evenement van het Samen Hier initiatief

Een inspirerende middag van dialogen over migratie en mensenrechten vond plaats in februari 2024 in Den Haag, georganiseerd door het Samen Hier initiatief.

Lees meer
14-03-2024

Justice & Peace organiseert haar eerste Activist Lab

In februari 2024 organiseerde Justice & Peace met trots haar eerste Activist Lab in Den Haag, waar verschillende dynamische jonge activisten samenkwamen.

Lees meer
22-02-2024

In gesprek over migratie & mensenrechten: Een event vanuit ons initiatief Samen Hier

Het Justice & Peace team nodigt jou uit op 29 februari om 13:30 in The Grey Space in the Middle in Den Haag voor een inspirerende en openhartige middag om de dialoog aan te gaan over migratie en mensenrechten.

Lees meer
12-01-2024

Justice & Peace viert 55 jaar empowerment van change makers

In december 2023 vierde Justice & Peace een mijlpaal; 55 jaar empowerment van changemakers. Als onderdeel van de viering doken verschillende huidige en voormalige teamleden, partners en andere veranderaars in hun ervaring met Justice & Peace en keken terug op hun gezamenlijke reis van het leiden van positieve verandering.

Lees meer
09-11-2023

Post-colonial Identity: Een tentoonstelling van Artists’ Safe Haven initiative resident Minal

Dit is de première van Minal's werk als onderdeel van haar residency binnen ons Artists’ Safe Haven initiatief. De tentoonstelling onderzoekt en deconstrueert identiteit in het hedendaagse Sri Lanka door middel van een multidisciplinaire mixed media benadering.

Lees meer
31-08-2023

My Point, Your View: Een tentoonstelling van Artists’ Safe Haven resident Yves Kulondwa

Justice & Peace heet je welkom voor de  "My Point, Your View" tentoonstelling. Met deze tentoonstelling geeft kunstenaar Yves 'Kayenne' Kulondwa zijn perspectief weer op maatschappelijke zorgen en klimaatproblematiek door middel van scherpe symboliek met een komische touch.

Lees meer
27-07-2023

Justice & Peace werkt samen met Coldplay en Global Citizen

Justice & Peace werkte samen met Coldplay en Global Citizen tijdens hun Music of the Spheres-tour in Amsterdam. Hier hebben wij ons werk voor verwelkomende en rechtvaardige samenlevingen mogen tentoonstellen en het gesprek gevoerd over duurzaamheid en mensenrechten.

Lees meer