Hero
Home » Contact

Contact

Pers

Ben je journalist en wil je meer te weten komen over ons werk?
Neem contact op met ons op via info[at]justiceandpeace.nl of 070 76 31 499. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk wat de media over ons zeggen

In reactie op de maatregelen van de Nederlandse overheid om de verspreiding van het Corona COVID-19 virus tegen te gaan en om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers te beschermen, hebben wij besloten om ons kantoor tot nader order te sluiten. De medewerkers van Justice and Peace zullen doorwerken vanuit huis om onze initiatieven Shelter City, Samen Hier, onze partners en deelnemers zoveel als binnen deze omstandigheden mogelijk is te ondersteunen. Op onze sociale media kanalen zullen we hierover blijven communiceren.

Wij zijn bereikbaar via info[at]justiceandpeace.nl, info[at]samenhier.nl en info[at]sheltercity.org. De medewerkers zijn bereikbaar via hun e-mailadressen. Ons werk voor het empoweren van change makers gaat altijd door! We willen iedereen bedanken voor het begrip.

Voor meer informatie omtrent het Corona COVID-19 virus in Nederland, ga naar https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Team Justice and Peace Nederland