Onze website gebruikt functionele en analytische cookies. Meer informatie

Hero
Home » Shelter City

Publicaties

Justice & Peace zet zich al 50 jaar lang in voor Nederlands en internationaal beleid gebaseerd op mensenrechten. Wij baseren onze adviezen aan beleidsmakers op het onderzoek dat wij doen in samenwerking met onze partners van over de hele wereld.

Onze publicaties tonen onze inspanningen om de beleidsmakers van Nederland en de Europese Unie ervan te overtuigen om de mensen die wij steunen een stem en inbreng te geven. Dit proberen wij ook te doen op het wereldtoneel via onze adviserende positie bij de Economische en Sociale Raad van de Verenigde Naties (ECOSOC).

Onze huidige projecten zijn gebaseerd op deze opgebouwde expertise op de gebieden van mensenrechtenverdedigers en gedwongen migratie.

Onderstaande publicaties kunnen worden gedownload of besteld (verzendkosten) via info@justiceandpeace.nl. Noem bij het bestellen; de titel van de publicatie, je naam en adres.

December 2019

The Barcelona Guidelines on Wellbeing and Temporary International Relocation of HRDs at risk, The Barcelona Guidelines are based on the research findings from a project and discussions between coordinators, wellbeing service providers, and researchers from around the world at an international retreat in Barcelona in June 2019. You can find the guidelines in 5 languages on https://www.hrdhub.org/wellbeing

April 2016

Shelter City, Temporary Relocation for Human Rights Defenders