Hero
Home » Doneer aan Justice and Peace!

Doneer aan Justice and Peace!

Steun ons!

Wereldwijd strijden change makers onvermoeibaar voor mensenrechten voor iedereen. Met jouw bijdrage aan Justice and Peace steun je hen om duurzame verandering mogelijk te maken. Dank je wel!


                       Scan me of klik op mij!

Met jouw gift:

  • Bouwen wij aan lokale solidariteit met vluchtelingen in Nederland;
  • Bouwen wij aan betere weerbaarheid van mensenrechtenverdedigers door tijdelijke relocatie en trainingen.

ANBI en CBF gecertificeerd

Door een bijdrage te leveren aan Justice and Peace Nederland, kun je er zeker van zijn dat je donatie naar een goed doel gaat, die een grote impact heeft en die jou ook ten goede komt.

Justice and Peace wordt door de Nederlandse overheid erkend als een ANBI (Algmeen Nut Beogende Instelling), geregistreerd onder STICHTING JUSTITIA ET PAX NEDERLAND. Het betekent dat uw gift fiscaal aftrekbaar is. Lees hier meer over op de website van de Nederlandse belastingdiensten.

Justice and Peace is ook een erkende liefdadigheid en gecertificeerd door CBF.

Algemene voorwaarden donateurs
IBAN nr: NL 64 ABNA 0642089841

Periodieke schenking

Periodiek schenken aan Justice & Peace met belastingvoordeel? Dat kan! Door onze ANBI-status als goed doel is een periodieke schenking via een overeenkomst volledig aftrekbaar. Zo krijg je een deel van het bedrag terug van de Belastingdienst. Dat is mooi meegenomen! Lees er meer over op de site van de Belastingdienst.

Wanneer je een schenking aangaat voor 5 jaar of langer kun je dit aftrekken in de Aangifte Inkomstenbelasting; ga naar onze speciale pagina om meer te lezen en het online formulier hiervoor in te vullen.

Justice and Peace in jouw testament

Door Justice and Peace op te nemen in jouw testament, maak je een verschil in het leven van diegenen die strijden voor mensenrechten en lokale solidariteit in de hele wereld. Lees hier ons Jaarverslag 2020 (in het Engels).

Dit is belastingvrij en je kunt dit regelen bij de notaris. Lees meer op de website www.goededoelen.nl. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info[at]justiceandpeace.nl of 070-7631499.

Financieel jaarverslag

Wens je meer financiële informatie? Lees ons Financieel Rapport 2020.

Justice and Peace is een erkende stichting met het ANBI keurmerk. Dit houdt in dat giften aftrekbaar zijn voor de Inkomstenbelasting. Lees er meer over op de site van de Belastingdienst.