Onze website gebruikt functionele en analytische cookies. Meer informatie

Home » Algemene voorwaarden voor Donateurs

Algemene voorwaarden voor Donateurs

U doneert aan onderstaande Ontvangende partij, hierna verder te noemen: Justice & Peace Nederland

Justice & Peace is een stichting in Nederland. De stichting werd in 1968 opgericht onder de voormalige naam Justitia et Pax Nederland.

Als donateur van Justice & Peace Nederland kun je kiezen om een eenmalige donatie te doen (via iDeal, credit card of Tikkie), of om maandelijks of jaarlijks te steunen via een SEPA incasso of uw credit card. Indien je liever kiest voor een bank overschrijving, kan dit naar IBAN nr: NL 64 ABNA 0642089841 t.n.v. Stichting Justice and Peace Nederland.

In het geval je kiest voor een maandelijkse donatie dan is het eenvoudig om je donateurschap op te zeggen of te veranderen. Stuur een e-mail naar info@justiceandpeace.nl met daarin je gegevens en je vraag. Je kunt ook bellen naar ons telefoonnummer. Bij opzegging verwijderen wij jouw gegevens uit onze administratie.

In het geval je kiest voor een eenmalige donatie dan is er geen sprake van enige verplichting van jouw kant. Je hoeft dan ook niets te doen. We maken gebruik van de betalingsmodule van Mollie (Ideal, creditcard etc).

We houden je op de hoogte via onze papieren en/of digitale nieuwsbrief. Bovendien staat het laatste nieuws ook op onze website, Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin account.

Alvast bedankt voor de steun!

Stichting Justice & Peace Nederland
Riviervismarkt 4, 2513 AM Den Haag, Nederland
+31 70 763 1499
info@justiceandpeace.nl
NL64ABNA0642089841