Onze website gebruikt functionele en analytische cookies. Meer informatie

Hero
Home » Het Justice & Peace Magazine

Het Justice & Peace Magazine

Bijdragen aan duurzame, rechtvaardige en gastvrije samenlevingen

We zijn trots om ons eerste Justice & Peace magazine te presenteren!

In dit J&P magazine kom je meer te weten over de vele en diverse change makers waar we mee samenwerken en die we ondersteunen: mensenrechtenverdedigers en activisten, NGOs en grassrootsinitiatieven, beleidsmakers, kunstenaars, burgers en studenten. Je leest hoe we werken, over de impact die we maken en hoe je betrokken kunt raken bij ons werk.

We zijn trots op deze verhalen en resultaten en bedanken al onze vrienden, partners, deelnemers en supporters voor hun bijdrage aan onze missie en de bescherming en bevordering van mensenrechten.

Op de omslag van het magazine staat onze Mural of Change, een iconisch graffitikunstwerk en statement gemaakt door kunstenaarsduo Karski & Beyond op het gebouw van de Haagse Hogeschool in Den Haag.

Doe ook mee aan de beweging voor verandering – want iedereen kan een change maker zijn!

“Hun verhalen, ons verhaal, laten zien dat mensen de wereld kunnen veranderen.” – Sebastiaan van der Zwaan, Directeur van Justice & Peace

Lees het magazine
Dit magazine is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers.

Over onze organisatie

Justice & Peace is opgericht in 1968 met de visie om respect voor mensenrechten over de hele wereld te bevorderen. Al meer dan 50 jaar werken we via onze programma’s en initiatieven aan de realisatie van deze visie. Door samen te werken met partners en change makers uit alle lagen van de samenleving, in Nederland en wereldwijd, realiseren we op steeds meer plekken ter wereld positieve verandering en concrete impact.

Als Justice & Peace nieuw voor je is: er zijn veel manieren waarop je ons werk kunt steunen en deel kunt worden van onze community van change makers:

Ons Justice & Peace-team zet zich in voor mensenrechten voor iedereen. We werken met velen samen om gemeenschappen van change makers op te bouwen en te versterken. Lokaal, nationaal en wereldwijd.

Over het magazine

Het Justice & Peace 2021 magazine brengt je dichter bij onze programma’s en initiatieven, bij de verhalen van changemakers die bij ons centraal staan en bij onze belangrijkste hoogtepunten.

Lees meer informatie hieronder.

Onze programma’s

Onze initiatieven

Onze impact