Onze website gebruikt functionele en analytische cookies. Meer informatie

Home » Evenementen » Solidariteitswandeling Shelter City Nijmegen

Solidariteitswandeling Shelter City Nijmegen

Op zaterdag 3 juli, zal de 2e editie van de solidariteitswandelling plaatsvinden! Met deelname aan de solidariteitswandeltocht kun je de voormalige Nijmeegse Shelter City gasten ondersteunen in hun strijd en hen met deze tocht een warm hart toedragen in deze moeilijke tijden. De opbrengst van de wandeltocht zal gaan naar projecten van voormalige Shelter City Nijmegen gasten en onze huidige gast Guliaim.

De wandeltocht bestaat uit zes parcoursen met als startpunt Land van Ooij. De afstanden zijn 5, 10, 16, 20, 25, en 30 km. Op deze dag kan je de gehele ochtend starten met de wandeling vanaf Land van Ooij, tussen 7.00-12.00 uur.

De deelnemers van de 2e editie van de solidariteitswandeling zullen onthaald worden door onze 12e Shelter City gast Guliaim, een vrouwenrechtenactiviste uit Kirgizië.

Voorwaarden deelname wandeltocht:

  • Deelnamekosten wandeling bedragen 10 euro voor de catering (ter plekke contant betalen of via contactloze pinapparaat)
  • Sponsorgeld van minimaal 25 euro ophalen, welke geheel ten gunste komt van het Shelter City Programma. (over te maken op het rekeningnummer: NL88 ABNA 0518 4551 49 t.a.v. Stichting Wijland 2040 o.v.v.solidariteitswandeling 2021)
  • Wij houden ons aan de 1,5 meter regels en de richtlijnen van het RIVM!

Kom je niet uit de regio Nijmegen of wil je een andere route lopen? En wil je toch onze voormalige Shelter City gasten een warm hart toedragen? Dan dagen wij jou uit in je eigen omgeving een wandeling te lopen en een bedrag over te maken naar de bovenstaande bankrekening.

Geef je voor de wandeling op 3 juli op door een mail te sturen naar: sheltercitynijmegen@bureauwijland.nl. Vanwege de maatregelen zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus geef je snel op! Voor meer informatie over het Shelter City programma in Nijmegen, ga naar onze website: www.bureauwijland.nl. De mensenrechtenverdedigers zullen je dankbaar zijn!